På väg mot Lilla Aktuellt


Nu sitter jag i taxin på väg till SVT där jag ska träffa Lilla Aktuellt. Jag ska ge mellanstadiebarn tips på hur de håller presentationer i klassen. Det ska bli så mysigt! Fast jag vet i och för sig inte om jag kommer få träffa några barn, det vore kul. Igår hade jag planer att gå och fira Faje, men får göra det senare i veckan. Jag hade både pass 4 där jag satt nytt härligt rekord 7 varv och sen drog Gustav och jag till Tony Irving Dance Academy. Herregud, vi har bara 5 lektioner totalt och efter två så ser det ut… sådär. Vi ska dansa en ganska snabb wienervals visade det sig. Gustav och jag ser rätt skitnödiga ut när vi försöker, men det går framåt. Här får ni se hur långt vi har kommit.

Dansläraren tröstade mig med att jag kan göra fel steg i min brudklänning, det kommer inte synas så länge jag följer med Gustav i rörelserna. Phu. Gustav däremot får det tuffare – perfektion mina vänner perfektion! 😀

/Elaine, njuter av solstrålarna om än i taxin. Hon har lånat Gustavs solglasögon idag.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “På väg mot Lilla Aktuellt”


  1. Charlotte skriver:

    http://www.youtube.com/watch?v=MQlJ3vOp6nI&feature=related
    Är inte det här du? Brukar aldrig skriva kommentarer eller länka men den här måste alla se. Sjukt bra! Tack för en grym blogg. Du är så bra Elaine!

Lämna en kommentar