En dag i London 1994


Det var en språkresa till England där Daniela & Elaine hade hittat varandra. Intresset för killar hade precis smugit sig på och viljan att göra rätt i ”äldre dagar” var stor. Hur man gjorde var än så länge en gåta.

– Hur ska vi veta att vi har träffat den riktiga kärleken, frågade Daniela medan hon blickade ut över folkmyllret vid Picadilly Circus.

– Det måste vara något som gör att vi vet att de älskar oss för dom vi är, svarade Elaine med kisande ögon.

– Ja, för vi är ju rätt snygga. Det är rätt många som kommer älska oss, replikerade Daniela och sträckte på sig. Precis så som en tonårstjej kunde tänka och göra. Utseendet var ens främsta vapen möjligen kunde du ha en chans att vara med coola gänget om du var rolig. Men de visste att det krävdes mer en skönhet för att hitta den sanna kärleken.

– Jag vet, utbrast Elaine och tog tag i Daniela, vi rakar av oss håret!

– Gud vilken bra idé, men när ska vi göra det?

– Precis innan vi gifter oss, det blir som ett test för killarna!

– Ja! Men det blir ett test för oss också, om vi verkligen VERKLIGEN vill veta om vi träffat den sanna kärleken så måste vi släppa all fåfänga och raka av oss håret.”

Elaine nickade allvarsamt och kände att det var den bästa idén de någonsin kläckt tillsammans. Hon la armen om Daniela, räckte fram den andra och sa: Daniela, vi gör en pakt. Dagen innan vi gifter oss så rakar vi av oss håret. Om han inte säger ”Ja” så vet vi.” Daniela fattade Elaines hand och tittade allvarligt på henne när hon sa: Ja, så gör vi!”

De lutade sig tillbaka  och tittade ut över myllret av människor. Tänk så mycket människorna inte visste som dom visste nu.

/Elaine, ska inte raka av sig håret innan bröllopsdagen.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “En dag i London 1994”


  1. Jennifer S skriver:

    Hahaha. Du hann bygga upp en riktig panik där inom mig.. Det hade varit grymt dock!

Lämna en kommentar