Djurgårdsbrunn med Amelia, Lucio & Gustav


Godmorgon bloggvänner, mår ni bra?! Jag mår toppen efter en helt underbar kväll igår. Vi träffade upp Amelia och Lucio på Djurgårdsbrunn. Det är så mysigt där på sommaren då man kan sitta i deras solstolar utanför restaurangen och ta en fördrink innan middagen.

Utsikten är inte helt fel heller. Visst det åker förbi lite stekare med sina båtar, men det är något man får leva med  på Djurgårn’.

Det är helt underbart att umgås med Amelia och Lucio, de har så mycket erfarenhet. Sen är de 64 år och jättekära. Sånt är så inspirerande. Dom kläckte ur sig en massa citat som har gosat ner sig i min själ, men jag lyckas inte få upp dem till huvudet just nu. Återkommer med dem och jag minns.

/Elaine, fnissar för sig själv över hur kvällen fortsatte senare.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar