En mycket bättre dag


Godmorgon mina bloggvänner, idag är det en mycket bättre dag. Jag vaknade på rätt sida sen fick jag så mycket snälla sms igår att det muntrade upp mig ordentligt. Noelia och Nathalie sa bland annat att de tyckte jag var världens vackraste och bästaste gudmor. 🙂 Jag fick faktiskt en tår i ögat när jag läste det. Sen fick jag ett jättefint sms från min nya vän Camilla som är helt underbar och som jag kanske ska träffa på torsdag. Vore så kul, mår verkligen bra av henne.

Det var så härligt att tillbringa kvällen på Stångören och att få krama farfar och speciellt min faster Ing-Marie. Vi stod och höll om varandra längre, tror att vi båda två var behov av kramar eftersom vi hade hackat på oss själva den dagen.

/Elaine, ska sätta igång med sin 2do-list.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar