Underbar morgonsamtal med Amelia, nu träning.


20110801-115735.jpg
Morgonen började först med ett härligt samtal med Ida. Hon började jobba idag och vi snackade om hur deppigt det är när semestern är slut. Galet att vara chef och ändå kunna prata så med en anställd, skönt att vi har den relationen.

Sen ringde jag Amelia och denna kvinna är ju för härlig. Kändes som att prata med en bonusmamma, hon är ju så klok och självfallet mer livserfaren än jag. Vi ska äta middag ihop i morgon på någon fin uteservering tänkte vi. Ska bara se om våra respektive kan då också.

Nu ska jag träna med David. Jag känner mig tjock och ful idag. Tror aldrig jag har skrivit så på bloggen, men jag ska ju inte vara taskig mot mig själv var det ju… HELVETE vad SNYGG jag är! Minsann, snyggare får man leta efter. Charmig är jag också, som ett troll ett charmtroll.
/Elaine, vet inte om hon tror på mantran men ger det ett försök idag.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Underbar morgonsamtal med Amelia, nu träning.”


  1. Cecilia Nilsson skriver:

    Vill ha en sådan relation till min chef.
    Just nu så ”avslutar” jag mitt studieliv och sommarjobb, min chef på mitt förra sommarjobb var jättebra och var väldigt mån om oss anställda, men min nuvarande chef är faktiskt ganska elak och ironiserar över en när hon talar med en. Man blir faktiskt ledsen när sådant händer. Jag står endast ut med det för jag vet att jag har två veckor kvar och efter det så börjar jag på mitt första ”riktiga” jobb som lärare – jag hoppas att mina nya chefer är lika sympatiska som de verkade vara när de intervjuade mig.

    Tack för en bra blogg

Lämna en kommentar