Stackars David, stackars kropp och dumma Elaine


20110801-010302.jpg
David är världens bästa PT så är det. Men jag är nog världens värsta klient. David har börjat pressa mig hårdare för det som är svårast att träna upp är inte min kropp utan mitt psyke. Kan han fixa det så kommer jag börja tillbe honom. Jag var så arg på honom och mig själv idag. Sa att jag hatade honom och ”TYST!!!” tror till och med att jag aa håll käften. Herregud vad hemskt, det är som att jag får torrettes syndrom. Det komiska var att det kom förbi en person och sa att hon hade hört mig på radio och *poff* så blev jag trevliga Elaine som kvittrade retorik. David bara skakade på huvudet och garvade.

Idag var det så jobbigt och jag vet att det är för att jag har tränat mycket men gett min kropp fel energi. Alkohol är ju inte så bra bränsle när man ska bli vältränad. Men oj vad bra bränsle det är när man ligger vid en pool i solen med vänner…

Gode Gud, skulle du kunna fixa min hjärna så jag äter och dricker sånt som gör att kroppen mår bra. Jag skulle bli så glad. I Jesu’ namn, amen.

/Elaine, tror inte på mantran men hon tror på Gud.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar