Prinsen x 3 + obekväma sanningar = bra kväll


I går firade vi Hanna och det blev Prinsen igen (har varit där 3 gånger på en vecka) och sen Nobis. Vi hade en massa härligt snack som jag vill ta upp med er. Igår erkände Hanna och Stefan att jag ibland tar på mig för tajta kläder, de kan vara en storlek för små. Jag pressade dom för jag ville verkligen veta. Jag berättade för Hanna att jag tyckte hon var mycket snyggare i utsläppt hår än i knut och Hanna berättade Gustav att han var snyggare utan gele i hårelt. Sånna här saker måste man ju berätta för sina vänner, inte sant? Om man är ute och cyklar i klädval, frisyrer eller ständigt har dålig andedräkt. Oj vad jag vill veta sånt. Det kan vara om man varit otrevlig mot någon utan att man visste om det. Toppen om man har vänner som kan vara ens spegel ibland. Är ni så med era vänner, berättar sånt som alla tänker på men ingen vågar säga?

Hanna, Stefan och jag på Nobis. Jag har lite för tajta shorts på mig.

/Elaine, ska bli mer medveten om onödiga och obekväma skavanker som för små kläder.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar