Festklänning till bröllopet?


Kom på att jag behöver er hjälp en gång till. Jag ska inte dansa omkring i min brudklänning utan det får bli en festklänning, frågan är bara vilken.. Jag har ingen aning om mer än att det självfallet ska vara vit. Sjukt svårt det där, tänkte försöka hitta en i NY – åker dit om en vecka – men jag kan nog lika gärna hitta den här hemma. Jag tycker det är så svårt att hitta något som känns WOW.

/Elaine, känner verkligen att bröllopet närmar sig.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Festklänning till bröllopet?”


 1. klaus skriver:

  Nr. 4 blir WOW på dig! Lätt!

 2. Elin skriver:

  Hej,

  Kolla in någon klänning från märket Lipsy. http://www.lipsy.co.uk/
  Själv har jag köpt en vit och grå klänning från det här märket som jag ska ha på mig vid en tidigt höst bröllop när en av mina vänner gifter sig.

  Önskar dig all lycka till!

  Mvh

  Elin

 3. Elaine skriver:

  Åh tack alla, ska genast kolla in länkarna! 😀

Lämna en kommentar