Bildregn från härliga landet


Jag brukar vara en rastlös själ på landet, men med rätt sällskap och rätt landställe så blir det bra. Jossan och Crille är ju toppensällskap. De är roliga, inte för hurtiga. Det är inte så att de vill ut på långpromenader i skogen utan ligger hellre vid poolen med en cider i hand.

Det tycker jag är perfekt.

Deras landställe är inte heller fy skam. 🙂

Min badkruka. 😀

Chill och mat efter träningspass. Jossan och jag gjorde 100 armhävningar var totalt och maxade bra, jag har satt nytt rekord 33 armhävningar. Jossan gjorde 36. Inte långt till mål nu! 🙂

Jossan är världens finaste. Det är så skönt att en av mina bästa killkompisar har träffat en sån grym tjej. Jag har faktiskt förlorat killkompisar som har haft svartsjuka respektive, så trist. Men Jossan är lugn. Har ni förlorat vänner pga svartsjuka respektive?

Vilken härlig resa till Dubai vi kommer få, soft gäng! Vi åker nästa påsk.

/Elaine, är tillbaka till stan där hon ska fira sin svägerska Hannapannas födelsedag.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar