Dåliga filmer som andra älskar


Godmorgon mina bloggvänner, mår ni bra? Jag mår toppen, hade en sån mysig dag igår med massa olika vänner. Vet inte varför jag skriver så, ni läser ju bloggen. 🙂 Hur som så gick Bella, jag, Crille, Ashkan, Josephine, Angelica, Odd och Stefan och såg Bridesmades.

Här är vi efter bion, Zombiebild men ändå.

Stefan och jag höll på att dö dö dö när alla andra skrattade ihjäl sig. Vi tyckte den var så dålig att det inte fanns någon hejd. Jag letade folk som tyckte samma sak för vi var rätt ensamma i vår åsikt. Söta Bella skrattade så hon dog och jag skrattade så lite att jag också dog. Här är våra utvärdeingar:

Agree to disagree, med det var sjukt kul att höra Bella. Jag tror aldrig jag hört henne vara så lycklig under 1.5 timme, det smittade i alla fall av sig. Men filmen, herregud usch.

Stefan och jag mådde så dåligt efter filmen att vi var tvungna att se på en bra film i biorummet hemma hos oss. Så det gjorde vi direkt efter bion.

Stefan i soffan.

Vi såg En Italiensk familj på gränsen till sammanbrott. Sjukt vacker, rolig och sorglig. Se den!

/Elaine, tycker det är ett mysterium att folk älskade Bridesmaids. Men kanske har hon blivit ett humorlös tant. Hon tröstar sig med att varken Crille, Jossan eller Stefan tyckte filmen var bra heller.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Dåliga filmer som andra älskar”


  1. Åsa skriver:

    Har funderat över den filmen då den fått bra recensioner och hört folk som gillat den, dock gillar jag sällan filmer av det där stuket. Mer åt filmen ni såg när ni kom hem. Tänkte se Igelkotten nästa vecka, Zita ska visa den, älskade boken iaf.

  2. Anna skriver:

    Håller helt med om att det inte var en bra film. Tex när hon klättrade över porten där i början av filmen, som om man inte sett det tusen gånger förut?!

Lämna en kommentar