Dessa tvångstankar och lyckorus


Nu sover Noelia middag och jag passar på att tacka alla FB-vänner för att de grattade mig så fint! Jag fick inte bara ”Grattis” utan fina personliga hälsningar som ”Du är så bra” osv. Då måste jag ju tacka personligt eftersom jag verkligen uppskattar alla kommentarerna. Jag vågar inte räkna hur många som har grattat, men över 300 är det. Nu sitter jag och tackar… Jag är ju inte klok. MEN, jag blir ju glad för jag får läsa varje kommentar en gång till och den ger energi att skriva ett tack till. 🙂

/Elaine, har äntligen tackat klart! Wihoooo.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Dessa tvångstankar och lyckorus”


 1. Sandra skriver:

  Hej Elaine!
  Jag brukar inte läsa din blogg så ofta men jag tittar in lite då och då.
  Jag måste bara säga att jag tycker du är hur cool som helst och verkar vara en fantastisk människa! Du och Gustav är så fina tillsammans och jag vet inte varför men jag sitter och blir rörd av att läsa din blogg för man blir så lycklig!
  Du är toppen!

  Kram

 2. Sandra skriver:

  Hehe, känner samma. Personligt – det är det bästa!
  Stort grattis i efterskott, härligt! =)

Lämna en kommentar