Tacksam


Jag har verkligen en helt underbar dag. Känner mig så genuint lycklig trots de rasistkommentarer som sipprar in på bloggen. Det är väl priset man får betala när ens ord sprids. Jag är har det i alla fall riktigt bra just nu. Sitter i Bellas soffa och bara njuter av livet.
20110727-074739.jpg
Det är skönt att stanna upp ibland. Stanna upp några minuter och bara spela upp ens dag för sig själv. Spela upp allt som man är tacksam för. Jag är tacksam för Gustav. Att han älskar mig så villkorslöst trots mina brister och klädhögar. Att han gjorde min 30-årsdag helt underbar.
20110727-075026.jpg
Jag är tacksam för Ashkan och för det samtalet vi hade idag. Jag tittade på honom och sa: ”när jag släppte andra personer i mitt liv och ställde några längre ifrån mig, då kom du in. Det fick mig att tänka att man inte behöver klamra sig fast vid gamla destruktiva relationer, livet är föränderligt och Gud är god – Han låter inte det finnas några tomrum utan förser en med nya bra personer.” Ashkan är agnostiker men han förstod och log.
20110727-075343.jpg
Jag är tacksam för att Faje och jag har sån galet bra kontakt. Han är verkligen min bror. Jag är tacksam för att han och Noelia höll mig sällskap när jag städade bort klädhögarna hemma.
Här är Faje och Ashkan från igår.
20110727-075524.jpg
Jag är tacksam för att Noelia och jag har en sån bra relation, hon är inte bara mitt gudbarn hon är mitt lilla hjärta. 🙂
20110727-075907.jpg
Jag är tacksam för att Bella och jag har möjligheten att äta middag på en fin restaurang. Jag är tacksam för att jag börjar tänka på saker jag är tacksam för så ploppar det upp så mycket saker att jag inte kommer kunna blogga om allt.

En sista grej. Jag är tacksam att ni är så många som läser bloggen. Tack för att ni är här. Här en bild från igår då jag fick en tvångstanke att klä mig fult med en sned tofs och stövlar. 🙂
20110727-080046.jpg
Kram

/Elaine, måste dela med sig mer av sina tvångstankar.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Tacksam”


 1. Tina skriver:

  Har hittat in på din blogg, och måste säga att den verkar.. ja mkt läsvärd!!

  Så, nu känner jag att jag har gjort min plikt o gjort ett avstamp här! =)

 2. Sophie skriver:

  Rasistiska kommentarer? Fy fan! Svaga människor som inte kan finna andra argument och i stället spottar ur sig rasistiska kommentarer.

 3. Sophie skriver:

  Det jag ville säga vär väl egentligen följande: hoppas de dumma kommentarerna rinner av dig för du är grym, inspirerande, snygg och har skön humor (det jag sett i bloggen iaf). 😀

 4. Linnea skriver:

  Hej Elaine,
  Hittade precis till din blogg via Blondinbellas. Tänkte bara säga att jag är just också tacksam. Din bok ”Du är din generation” använde jag när jag skrev mitt projektarbete. Verkligen spot on och otroligt underhållande.
  Jag skrev om dagens syn på sexualitet och relationer. ”Du är din generation” fick mig att ta in generationsaspekten. Och skillnaden mellan generationernas syn på sexualitet var det som tillslut blev mitt huvudspår, vilket gav en logisk, humoristisk och bra slutsats. ”Ett solklart MVG” enligt min handledare.
  Kul att du bloggar. Och grattis till 30 årsdagen lite för sent!

 5. Jennifer S skriver:

  Haha Elaine om någon som hade varit lite kritisk och bitter hade sett dig i de där gummistövlarna och sneda toffsen hade de nog gissat på en smärre 30-års kris där du i ett försök med klädseln försökt se lite yngre ut 😉 Tur att vi vet bättre! Och du är som alltid, skitsnygg.

 6. Anniken skriver:

  Du har mye å være takknemlig for,og du ser fantastisk ut! Kan du ikke lage et innlegg om hvilket treningsopplegg du følger? 😀 og gjerne skriv mer om bryllupet som kommer da jeg er ny leser!

 7. Johanna skriver:

  Hej!
  Tänkte bara tipsa dig om denna länk;
  http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/393042/july-25-2011/norwegian-muslish-gunman-s-islam-esque-atrocity?xrs=share_fb

  Den handlar om hur media spred att det var muslimer som gjorde attentatet i Oslo!

 8. Suz skriver:

  Man (iaf jag) är alldeles för dålig att stanna upp och fundera på att man faktiskt har en massa bra att vara tacksam över.
  Sa idag till en kollega (som tyvärr fått alldeles för många smällar på kort tid) att jag fortfarande förvånas över att man kan få ”stryk” av livet men det går att ställa sig upp & att bli lycklig trots allt.
  Säger det igen, du inspirerar mig massa 🙂 går in på din blogg varje dag 🙂
  Dessutom behöver inte förebilder vara äldre än en själv utan kan faktiskt vara 9 år yngre 🙂
  Du rockar!! 🙂

  /Suz – halvbrasse & NY-dyrkare 🙂

 9. K skriver:

  Tack för att du påminner mig Elaine. Jag har släppt de
  festa människorna då man aldrig får något tillbaka. Sakta men säkert kommer svaren till mig, varför de gjorde så och de kontaktar mig tom nu efter ett tag. När de nya vännerna kommer det vet jag inte men jag känner mig ganska lugn inuti och glad för den jag är. Om någon annan vill uppleva det vill jag ha lika mycket tillbaka- inte bara ge och ge. Jag hoppas de kommer en dag och då välkomnar jag dem med öppna armar. 😀 De andra har jag bara låtit glida ifrån mig och häromdagen när jag funderade på ifall jag skulle kontakta en fick jag insikt om att jag var värd bättre. Man ska inte alltid vara den som kontaktar- man förtjänar att bli kontaktad också.

  Har du något tips om när vännerna kommer och på vilket sätt man ska vara annorlunda då? Tack igen, helt otroligt då jag på vänskaps fronten gått igenom samma som du och det är en process. Man får intala sig själv varje dag men tillslut är man där. Puss!

Lämna en kommentar