30 år, jag ser fram emot 40, 50 och alla andra åldrar


Hej på er! Jag är 30 år, respekt! Jag tycker det är sjukt coolt att vara 30 och kunna säga det. Min älskade mamma, bror och man väckte mig med frukost på sängen. Så mysigt! Gustav gav mig en resväska, underkläder till bröllopet och så händer det lite saker under dagen precis som förra året. Han ska skjutsa mig till ett spa klockan 14.30, sen blir det middag tror jag.

Jag tycker det är underbart att vara 30, för det är inte alls som jag trodde. Tänk så mycket annat coolt folk som är 30 år, Beyoncé till exempel.

Sen är det ju ännu fler som är 40 år, Hale Berry till exempel.

Och det nya 50 ser jag också fram emot när jag ser Madonna.

Du är den åldern du väljer att vara. Skit i åldersnojor och kriser, bli den 30-, 40-, 50- eller 16-åringen du vill. Grattis till bloggvännen Linnéa som fyller 16 år precis idag! Livet har bara börjat för oss båda! 🙂

Snart kommer Stefan över, min älskade best man. Vi ska hitta på nåt bus fram till 14.30. Can’t wait!

/Elaine, 30 år men på ett elaineigt sätt.

 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “30 år, jag ser fram emot 40, 50 och alla andra åldrar”


 1. Anders skriver:

  STORT grattis på din STORA dag hoppas allt är bra
  KRAM

 2. whynja skriver:

  Stoooort grattis på födelsedagen! Ha en underbar dag!

 3. Jenny skriver:

  Grattis!! Hoppas att du får en grym födelsedag som kickar av nästa decennium av ditt liv 😀

 4. Sandra skriver:

  Grattis till dig! Hoppas du får en superfin dag! 😀 Du är ju verkligen en supercool 30-åring! 😀

Lämna en kommentar