Bröllopsskor – check!


20110725-035641.jpg
Trodde att alla bröllopsskor var fula, men de här blev jag kär i!
20110725-035842.jpg
20110725-040150.jpg
Tack bästa Hanna som visade mig butiken, S:t Eriksgatan 74, 1200 spänn.
20110725-040336.jpg
/Elaine, bridezilla Ia back!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Bröllopsskor – check!”


 1. Jennifer skriver:

  Dom är superfina men…jag hade hellre lagt 1200:- på ett par sjysta puppor som du vet att du kommer att använda igen. Det är ju så vanligt att man aldrig någonsin mer använder sina bröllopsskor. Jag slog till på ett par silvriga louboutins till mitt bröllop och dom har jag fortfarande nytta av =) Ett tips är att på själva bröllopsdagen ha med sig ett par lägre skor att byt till framåt kvällen då fossingarna är trötta efter en lång dags festligheter.

  Önskar dig en fin födelsedag i morgon =)
  /Jen

 2. Fru K skriver:

  Håller med Jennifer om att det kanske inte dyker upp så många fler tillfällen att använda de där vita skorna, men då kan du alltid färga dem i någon snygg färg och vips så har du ett par partyskor som håller bra länge! Dessutom ett par partyskor som du har feelings för! Det finns flera butiker, ffa på Östermalm, som färgar in för en rätt vettig penning!

 3. Jennifer skriver:

  Men dessa var ju supersnygga Elaine! Håller väl med föregående till viss del, dock tror jag att du kommer kunna och vilja använda dessa igen, har jag fel? 🙂

 4. Elaine skriver:

  Ni är för rara och omtänksamma allihopa! 😀 Jorå jag kan färga om dem, men det kommer jag inte göra. Du har helt rätt Jennifer, jag kommer använda dem igen och igen och igen. Älskar att inga andra använder vita bröllopsskor. Ska ha dem till jeans och en massa annat efter Dagen D förstås. 🙂 Kram på er

Lämna en kommentar