Svar på dagens fråga: Mitt motto i livet är bland annat ”Skapa minnen”. Hur gör du för att skapa minnen i ditt liv och vilket är ett av dina finaste minnen som du alltid kommer att bära med dig?


Oj vilken bra fråga. Jag vet inte om jag redan har svarat på det här men det tror jag inte. Jag tycker det är så coolt när minnen skapas av sig själv, när du är med om något så laddat att alla sinnen aktiveras på en gång. Som när Gustav friade hemma på vårt köksgolv. Jag minns att jag hade gröt i munnen, jag minns hans glansiga ögon, hans darrande röst när han frågade om jag ville gifta mig med honom. Helt otroligt var det. Mina finaste minnen som jag har i livet är med Gustav.

Ett underbart minne jag har är med min guddotter Noelia när vi sov middag i min säng. Jag vaknade av att hennes fot sparkade mig och att hon luktade kiss. Hahaha, ändå tyckte jag att hon var sötast i hela världen där hon log och sov.

Minnen med familjen är underbara, som när Gustav, Rickard, mamma och jag åkte till Paris i hop en weekend 2009. Det kommer jag alltid ha med mig, ett av det finaste minnena helt klart.

När min moster Maria och morbror Tommy kom och hälsade på mig i New York 2008, det kommer jag aldrig glömma. Vilken underbar vecka! Här står de tillsammans med min kompis Jacso vid Times Square.

Sen som jag sa i intervjun med Finest så var ju mina basketsomrar med min barndomskompis miss Rojas helt underbara. Små kickers var vi som spelade basket i Stockholms förort.

Här är vi, 14 år gamla och tycker vi är coolast i stan. 🙂

Tack för frågan Tina! Det gjorde mig alldeles varm att tänka på oförglömliga glada minnen.

/Elaine, ska tänka på härliga minnen oftare.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Svar på dagens fråga: Mitt motto i livet är bland annat ”Skapa minnen”. Hur gör du för att skapa minnen i ditt liv och vilket är ett av dina finaste minnen som du alltid kommer att bära med dig?”


  1. Aythink skriver:

    Man vet inte riktigt hur man kommer att minnas saker i framtiden. Det hänger mycket på hur man har det. Om man har det bra kan ett minne bli ljust och har man det dåligt blir minnet ofta färgat av det. Det gäller alltså att försöka vara så lycklig som möjligt hela tiden!

Lämna en kommentar