Underbara Fredrik & Camilla + Gustavs älskarinna; Porschen


Vi hade en härlig eftermiddag/kväll med Camilla och Fredrik igår. De visade oss runt på deras huvudkontor i stan, superfint. Camilla är vice vd för förlaget Fabas. Det är Nordens största motorförlag så ni kan ju tro att Gustav flög på små moln när de visade oss deras bilmuseum, och deras Porsche – Gustavs drömporsche. 🙂

Camilla: Gustav, vill du åka med den lite?

Gustav tappar hakan.

Camilla ger honom nyckeln.

Elaine har aldrig sett Gustav så lycklig. 🙂

Det var helt underbart att se Gustav så glad, Gustav tyckte det var underbart att köra Porschen. Nu dröjer det nog inte länge tills han köper en.

De har ett porslinsmuseum också, här skriver jag i  deras gästbok.

Sen tog vi en supergod middag på en restaurang jag inte minns namnet på.

Underbara Camilla & Fredrik.

De gjorde verkligen vår tid i Karlskrona helt underbar, vi fick både åka båt och Porsche. Sen fick vi en massa relationstips och framför allt ett superhärligt sällskap. Som jag har sagt tidigare i bloggen så har jag verkligen haft flyt med att träffa genuint snälla och inspirerande personer. Jag bara tackar och tar emot. Som jag skrev förut så ska man inte lägga tid på folk som inte uppskattar en, slutar man med det så öppnas nya dörrar och in kommer nya vänner som gör en glad. Jag lovar, testa det och lita på livet.

/Elaine, är på väg till Helsingborg med Gustav.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar