Karlskronas skärgård, Camilla & Fredrik.


Vi hade en underbar dag igår med Camilla, Fredrik och deras barn Ellen & Anna. De hämtade oss med sin båt på kajen utan för vårt hotell. Så hade vi en hel dag på sjön.

Fredrik: Vet ni vad vi kallar fiskmåsarna här?

Jag och Gustav: Nej?

Fredrik: Stockholmare :D. Vet ni varför?

Jag och Gustav: Nej? 😀

Fredrik: De bara skräller och skräpar ner. 🙂

Det var helt underbart och strålande sol. De visade oss husen runt om i Karlskrona, alla med sjötomt som Gustav och jag vill ha om några år. Det var så härligt att visualisera hur det kommer bli så småningom. Camilla och Fredrik hade ett drömhus. Deras sjötomt – jepp de har sjötomt – var superfin. Vi satt där tills solen hade gått ner.

Senare på kvällen gick vi upp till deras hus som är ett drömhus. Herregud vad fint dom bor. Jag sa det till Camilla att ska hon någonsin ändra bana så borde inredning vara något. Så snyggt inrett in i minsta detalj. Vi hade supertrevligt och massa samtal om relationer. Jag älskar att fråga hur folk håller ihop. Camilla och Fredrik är ju där Gustav och jag vill vara om 10 år eller kanske 5 år. Sjötomt, två barn och en bra relation. De gav oss en massa tips för hur man gör och berättade även om misstag vi ska undvika som de har bekanta som har gjort som till slut skiljt sig.

Det är så intressant, Gustav, jag och alla våra vänner är ju lite i den ”naiva fasen” i livet. Folk skaffar barn, gifter sig och lever lyckliga ”i alla sina dagar” tror vi i alla fall. Camilla och Fredrik som är 10 år äldre ser vad som händer efter ”lyckliga i alla dagar”, hälften har separerat osv. Det är så intressant att höra hur man ska göra. Jag ställde så många frågor och ibland ställde jag pinsamt nog samma fråga tre gånger. 🙁 Får skylla på att jag var överentusiastiskt. Nu har jag skickat en beställning till universum och Gud att något i stil med det C&F har ska Gustav och jag ha i Stockholm, eller någon annanstans.

/Elaine, ska göra Karlstad med Gustav.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Karlskronas skärgård, Camilla & Fredrik.”


  1. Elliotta skriver:

    Det där med att hålla ihop verkar handla om att inte lämna något åt slumpen och att hålla kommunukationen igång. Så man inte tystnar. I teorin har jag nog bilden klar för mig men i praktiken….oh lord vad knepigt det är. Jag är 40 och tvåbarnsmamma, har ett bra jobb och bor bra och har fantastiska vänner men på relationsfronten går det just inte särskilt bra och nu när jag har börjat träffa ngn så vågar jag inte riktigt ”släppa på” alla känslor och det är väl egentligen inte heller så bra. Ja, nu blev jag nog lite överinformativ här…(bloggare du vet…)

Lämna en kommentar