Kristianopel – Sött och Salt


Jag har världens bästa bloggläsare, ni vet väl att jag läser alla era kommentarer trots att jag inte hinner svara på allt. Tack Yvonne för tipset om Kristianopel och cafét sött och salt.20110719-011713.jpg
Vi svängde av E22 och kom till den här mysiga lilla staden vid en hamn.
20110719-012040.jpg
Sött och Salt är ett café som är 100% min smak. Önskade nästan att det var vinter, att jag hade ett doftljus och ett kontrakt på en kriminalroman som jag kunde sitta och skriva här. Det hade varit perfekt.
20110719-012227.jpg
Jag måste nog komma tillbaka och göra det här. Gustav skulle inte ha något emot det, han blir så glad när jag blir glad. Han började skratta när jag tjöt ”där är sött och saaaalt! Yvonne sa att det var bra och nu hittade vi det!!” så lyxigt med en kille som får kickar av mina kickar.
20110719-012503.jpg
Så tack Yvonne, du är en sann bloggvän! 🙂
20110719-012534.jpg
Nu är det inte långt kvar till Karlskrona. Vi ska checka in och sen blir vi hämtade i båt av några vänner som bor där. Det ska seglas, badas och ätas middag med dem senare. De har hus med sjötomt, exakt det som Gustav och jag vill ha om några år.
/Elaine, längtar tills hon kan säga ”jag hämtar dig med båten”…

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Kristianopel – Sött och Salt”


  1. Yvonne skriver:

    Vad glad jag blir att ni hittade dit och vad kul att få se bilder därifrån, var där senast i juni och kommer definitivt att åka tillbaka dit igen. Haha, jag hade samma idé som du med att sitta och skriva min nästa bok där. Ägaren till caféet har precis öppnat pensionat i en gammal villa.
    Ett tips till om ett mysigt litet konditori, ni följer väl kustvägen mot Skåne? Mörrum ligger fint vid Mörrumsån, berömt för laxfisket. I centrum av Mörrum finns Ninas Konditori. Hon har hemsida ninaskonditori.se. Jättegoda konditorivaror och jag åt bl.a. en god räksallad där. Hon tävlar mycket och är väldigt duktig så det är inga delicatokakor där.

Lämna en kommentar