Världens längsta kö och hurtigaste taxichaffören


Du vet när klockan är 07 någonting och du har en 40 min bilresa då du kan passa på att sova. Då är den här överpigga och pratglada taxichaffisen inte så önskvärd, men Gud vad trevlig han var. Kallade mig Elaine säkert 20 gånger på bilresan: ”nu kör vi Elaine!” ”jaharu Elaine, är det jobb i Skellefteå?” ”är du trött Elaine?” ”kolla Elaine, vilket fint väder!”
Det var lite jobbigt och härligt på samma gång. Sa till slut att jag skulle sova lite. -”Det är bra Elaine man ska samla krafter”. 30 minuter senare väckte han mig med ”ja du Elaine, nu är vi framme!”
Japp nu är jag framme. Ska checka in och flyga iväg.
20110630-073702.jpg
När jag står i säkerhetskontrollskön så går jag sjukt mkt på fördomar när jag väljer kö. Jag måste ha den som går snabbast! Där brukar jag ta den yngsta kön, 8 yngre är snabbare än 4 äldre som håller på med sina bälten, klockor och mynt i en evighet. Pip pip pip och så står man där.
/Elaine, fördomsfull donna i kö

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Världens längsta kö och hurtigaste taxichaffören”


  1. Karin skriver:

    Jag älskar alla dina personliga inlägg. De ger så mycket. Typ när du träffade Gustav, om Vänner och allting annat. Livet och motgångar vill jag gärna höra mer utav. Vi lever ju alla och jag tror alla behöver den hjälpen att inte känna sig ensam eller att faktist känna sig bekräftad med att man har rätt. Tack för en bra blogg.

Lämna en kommentar