Jobb i Skellefteå klart


Två föreläsningar och underbar publik! Jag föreläste för Nordic Light. Det känns jättebra och lite vemodigt att föreläsa sista föreläsningen innan semestern. Jag älskar det jag gör så mycket och det känns galet att inte få göra det på 1.5 månad. Men, jag behöver den pausen för att älska det jag gör och utvecklas.
20110630-030341.jpg20110630-030433.jpg20110630-030515.jpg20110630-030538.jpg fotograf Oskar Lindgren!
/Elaine, snart på ett flyg hem till Stockholm.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Jobb i Skellefteå klart”


 1. Tilda skriver:

  Hej! Kan du inte tipsa om olika platser, restauranger, cafeer som du gillar eller rekomenderar i NY? 🙂

  • Elaine skriver:

   Åh Tilda absolut. Sök bara på New York på bloggen, jag var där i april och tipsade om en massa ställen varje dag. Gå till dem, de är verkligen bäst. Kommer tipsa mer i augusti då jag åker dit igen!

 2. Monica skriver:

  Vill bara tacka för superföreläsningar i Skellefteå! Du är bara för himla bra! Alla var kanonnöjda! Kul att träffa dig och jag hoppas att det blir fler gånger!
  Kram och keep up the good work!

  • Elaine skriver:

   Tack snälla Monica! Jag hittade inte dig när jag var klar, ville ge dig kram innan jag drog. hoppas vi får skäl att ses igen! Stor kram!

Lämna en kommentar