Frukostdrömmar med Gustav


Godmorgon mina bloggvänner, hoppas att ni har en skön morgon. Jag är så peppad och glad över att ni är så många som joinar Fitnezzsillagruppen. Jag kommer skriva ett längre inlägg om hur det hela kommer gå till. Jag är så peppad att jag spricker.

Gustav har gjort frukost och vi sitter och drömmer iväg om vart vi ska bo i framtiden. Det gick så himla bra i Norge igår och jag är så förälskade i norrmän – det är något med dom. Dom har superskön humor och är mer öppna. Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där några år och Gustav han är på som vanligt! Jag älskar Gustav. 🙂

Bara igår så träffade jag en massa roliga norrmän. Vid gaten på Arlanda så var det fullsatt. Jag hittade en ledig plats och det stod en äldre herre med käpp bredvid den.

Jag till herren: Förlåt, är den här platsen ledig?

Herren sätter sig ner på platsen slår ut armarna mot mig och ler när han säger: Nu är den det!

Så skön gubbe! Sen på flygplanet hade jag råkat ta en mans plats.

Han: jag tror att det här är min plats.

Jag: Nja, är det så?

Han: Nja, nej jag har nog fått en ståplats jag ska leta efter den.

Varje gång jag är i Norge så känns det som jag missar en massa skoj, en helt annan vardag med lite skönare folk. Kan man få några sånna repliker i veckan så skulle livet förlängas. Det känns bara som ett himla härligt land, Norge. Gustav ska kolla med Jonna och Knut (hans kusiner från Norge) och se hur det skulle gå till. Snacka Snyggt släpps snart i Norge och då finns det nog skäl att bo där om det blir mycket jobb.

/Elaine, älskar det norska folket.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Frukostdrömmar med Gustav”


  1. Jenny skriver:

    Ja men visst ar de skona i Norge och sa har de sa otroligt vackert land. Vill oxa flytta till dit. Hejja Norge!

  2. You made some decent points there. I appeared on the internet for the issue and located most individuals will associate with along with your website.

  3. forres hotels skriver:

    I have to voice my appreciation for your kindness in support of individuals who must have assistance with the area of interest. Your very own dedication to getting the message all-around has been pretty invaluable and has always permitted guys and women just like me to reach their objectives. This invaluable useful information signifies much a person like me and extremely more to my office colleagues. Best wishes; from everyone of us.

Lämna en kommentar