Solen skiner i Oslo


Jag bor på ett superfint hotell som har en egen våffelmästare. 🙂20110601-093438.jpg20110601-095339.jpg
Nu ska jag föreläsa för 200 personer om modern retorik och bloggteknik. Gud vad tråkigt det låter ”bloggteknik”. Det är ju tack vare er läsare som jag bloggar, skulle vara kul att höra vad ni gillar med bloggen vad som får er att kika in titt som tätt?
20110601-095946.jpg
/Elaine, Nyfiken.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Solen skiner i Oslo”


 1. stina skriver:

  Största anledningen till att jag fortsätter läsa din blogg är för att du är så otroligt positiv! Behöver jag lite pepp för att komma igång med mitt eget jobb så är du/din blogg en otroligt bra inspirationskälla! Kul att det har blivit lite träningsinslag också 🙂

 2. Milena skriver:

  Haller med Stina, du ar alltid positiv och glad. Det riktigt stralar om dig, vilket smittar av sig pa oss lasare (pa mig i alla fall).

  Ha det!

 3. Emelie skriver:

  Håller med tjejerna ovan om att du är så positiv. Du uppdaterar ofta, retorik är kul att läsa om och gillar också träningsinläggen. Jag har faktiskt blivit inspirerad till att börja träna lite mer ”på riktigt” igen efter en period med ett rätt slappt upplägg. Du verkar vara en skön tjej som är rolig att följa helt enkelt 🙂

 4. Tessan skriver:

  Hej!
  Jag gillar din blogg fór att du skriver ofta och alltid känns så glad, som en positiv kompis 🙂
  Din blogg är också annorlunda, inte som alla ”mode” bloggar, man lär sig något av dig vilket är kul! (om retorik såklart;)
  Tack för trevlig läsning!

 5. YoditW skriver:

  Heej!! =)

  Jag älskar din blogg! Av alla bloggar jag läser så är det din jag finner mest intressant! Du är en inspiration och får mig att vilja följa mina drömmar och kämpa hårt för dem. Du verkar vara ”down to earth” tjej och så trevlig! Fortsätt att blogga och inspirera ;D

  /Yodit

Lämna en kommentar