Herregud vad jobbigt, men vilket bra Specialpass!


Som ni vet var passet:

Specialpass: 60 armhäviningar. Varje gång jag bryter är det 10 utfallssteg bakåt och 10 situps med händerna på tinningarna.

Så här mår jag efter passet.

Det var ett grymt pass psykologiskt trots att jag är helt slut nu. Jag ville verkligen bli klar med armhävningarna. Så första omgången blev det 15 stycken, andra 10, tredje tänkte jag va fan kom igen nu Elaine och så gjorde jag 12, 4:e var jag helt slut och gjorde 10. Sen var det 13 stycken kvar och då ville jag verkligen klara dom. Jag slog på Madonnas celebration, visualiserade Olgas sexpack och körde 13 stycken. Fan vad skönt det är. Jag visualiserade så mycket att jag nästan tror att jag har ett begynnande sexpack där under.

Måste kolla…

Nej, inte riktigt… ÄN!

Nu middag med min svägerska Hanna. Jag kör osminkat, jag tycker att mitt röda läppstift räcker bra. 🙂
20110601-073943.jpg
/Elaine, tycker synd om kungen.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Herregud vad jobbigt, men vilket bra Specialpass!”


 1. EB skriver:

  Bra jobbat Elaine! Tog mig runt på en 4 km löptur idag… nybörjare! 🙂 Skulle bli jätteglad om du hade något förslag på vad min nya receptblogg skulle kunna heta. Är också svag för allitterationer och kallas Bönan pga mitt efternamn. Så om du bara får nån snabb association, feel free to share! 😀

  • Elaine skriver:

   Grymt jobbat med 4km, tror jag ska försöka mig på en runda i morgon bara för att! Sen är ju allt stängt imrgn också, men springrundan är alltid öppen. 🙂 hmmm bloggnamn och alliterationer ”Bästa Bönan” känns glatt och roligt tycker jag. Eller ”Bökiga Bönan” men det kanske ger negativa associationer…. Hmmm ”Bamsiga bönan” men då kanske folk tror att det bara är efterrätter… Jag återkommer, ska tänka lite. 🙂

   • EB skriver:

    Gör det 🙂 för mig var det peppande att springa på tid. Tack för de roliga förslagen! Bästa Bönan är ju väldigt jantebefriat så det överväger jag nu bara för att… 🙂 Jaa, återkom gärna om du kommer på nåt mer 🙂

 2. carro skriver:

  gud vad jag önskar att jag hade motivationen som du!! 🙂 härlig blogg btw…

 3. linn skriver:

  Riktigt bra jobbat! Kör på så här och du når ditt mål snabbare än du kan ana 🙂 Vill också passa på att tacka för läsningen! Snacka Snyggt hängde med till Barcelona för två veckor sedan 🙂 Ska recensera den i bloggen så fort jag hinner! Ha en härlig torsdag. //L

 4. Bars skriver:

  A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If potential, as you grow to be experience, would you thoughts updating your blog with more details? It is extremely helpful for me. Large thumb up for this weblog put up!

 5. I am only commenting to let you know of the incredible experience my cousin’s child found checking your web site. She mastered too many pieces, with the inclusion of what it is like to have a very effective teaching mood to let certain people effortlessly learn various extremely tough subject areas. You undoubtedly exceeded readers’ expectations. I appreciate you for giving these precious, safe, explanatory and even cool tips on this topic to Evelyn.

 6. motox skriver:

  Thanks so much for giving everyone such a wonderful opportunity to read in detail from this blog. It can be so brilliant and full of a good time for me personally and my office fellow workers to visit the blog at the least 3 times a week to find out the newest things you will have. And indeed, I’m so certainly fascinated concerning the breathtaking strategies you give. Certain 3 areas in this posting are completely the simplest we have all ever had.

Lämna en kommentar