Fitnessvänner, vilka är på utmaningen?! På fredag kör vi!!!


Föreläsningen gick riktigt bra tror jag,eller nu är jag blygsam förresten. 120 personer utvärderade och tydligen hade 99% gett betyget 6 av 6. Jippie!!! Känns himla skoj att modern retorik är lika hemma i Norge. Nu klurar jag på boken Snacka Snyggt ska heta på norska. Har några norska läsare nåt bra förslag? Lene eller ngn annan som kan norska? Vad ska min tredje baby få heta på norska?

Nu längtar jag hem till min träning och Specialpass som David har gett mig idag istället för pass 4 som är hopprep (jag har ont i hälsenorna).

Specialpass: 60 armhäviningar. Varje gång jag bryter är det 10 utfallssteg bakåt och 10 situps med händerna på tinningarna.

Nu jäklar! Och alla mina fitnesszillas… man kan väl vara en man och vara fitnesszilla, eller blir det kanske fitnessgodzilla? Ja så får det bli!!

Ok alla fitnesszillas och fitnessgodzillas som läser bloggen, på fredag börjar fitnessbloggen på riktigt. Sätt ett mål som du vill nå till slutet av sommaren. Det kan vara minska i midjemått, öka i muskelstyrka, springa snabbare, 50 armhävningar eller vad det nu än må vara. Skriv ner ditt mål och det ska gärna var mätbart så det inte är luddigt som ”vältränad”. Nu på fredag publicerar jag mina mål och vill ni vara med i utmaningen på bloggen så publicerar jag era mål också. Vill ni så kan ni ta ”före-bilder” och mejla mig eller en ”före-tid/mått/antal armhävningar osv. Då vet vi hur starten ser ut, sen gör vi check varje eller varannan fredag. Vi startar på fredag! Vilka är med?! Kom igen nu alla, kliv upp till kamp nu når vi våra fitnessmål!! Fundera på vart du skulle vilja nå. Det jag kan komma på nu är

100 kg i marklyft, 75 cm i midja, 6 chins, 30 strikta armhävningar. Komma i mina skinnyjeans (undantag om jag inte kommer i dem för jag är för muskulös, då är det helt ok) Det skulle vara skoj! Vad tycker du skulle vara skoj för egen del?

/Elaine, ska bli Davids lilla monster (så kallar jag hans klienter som är starkare än mig)

Bloggvännerna har ordet

18 svar till “Fitnessvänner, vilka är på utmaningen?! På fredag kör vi!!!”


 1. Emelie skriver:

  Jag ska vara med, ska bara fundera lite på mina mål 🙂

 2. Åsa skriver:

  http://www.funbeat.se/person/calendar.aspx?PersonID=194322

  Kanske dags att öka tempot ytterligare, är iofs med i en träningsutmaning redan men flera skadar kanske inte. Ska fundera på saken, kommer börja jobba igen så får se hur det går med att få in mera träning, lite friare som student.

  • Elaine skriver:

   wow, vilken cool sajt! Den ska jag genast börja använda! Sätt bara lite nya mål, sånt är alltid kul! Välkommen till klubben Åsa. 🙂

 3. Ole Kristian skriver:

  Fantastisk forelesning Elaine! Årets beste!

  Hvor selges dine bøker i Norge?

 4. Anbjørg skriver:

  Du var fantastisk i dag! Virkelig forfriskende og inspirerende!

 5. Linnea skriver:

  Klart man är med !! … Det blev en powerwalk i dag genom skogen hade inte ork att ta mig till gymmet pga av jobb möte + kund möte ska ta hand om en ny kund och då är det viktigt med att vara alert 😉 så powerwalken blev bra :-). ska du starta en facebook grupp ?

 6. Anna skriver:

  Hade jag inte varit gravid hade jag jättegärna varit med:=)

 7. Fru K skriver:

  Jag är ju verkligen så illa tvungen att vara med, jag som tjatade så på dig om att starta en grupp eller något… Så jag får väl maila dig mina miserabla ”före”-bilder då!

 8. stina skriver:

  I´m in! Mina mål: Lidingöloppet under 3 timmar. Sen tycker jag dina mål var bra så hoppar på 75 cm i midjan och 30 riktiga armhävningar. Nu kör vi!

 9. Henriette Magnussen skriver:

  Takk for super presentasjon i dag! Veldig interessant, engasjerende og inspirerende 🙂

 10. Milena skriver:

  Jag ar ocksa med!
  Mal: 20 strikta armhavningar, 30 ligga pa rygg sanka och lyfta raka ben (magovning), plankan 2min, prog nr 9 pa elliptical

 11. Ahli skriver:

  Jag är med! Har sista tentan för den här terminen på fredag (imorgon!) och har medvetet inte fokuserat på träning utan på plugg den senaste månaden. Så planen var att dra igång på lördag, men jag kör en smygstart! Återkommer med konkreta mål. Måste fundera lite. =) Bra initiativ!!

 12. Yvonne skriver:

  Så klart jag är med, behöver gå ner ett antal kilo i vikt – mindre klädstorlek hägrar!

Lämna en kommentar