Träningszilla "före-bilder" – Pass med David


20110530-114945.jpg

David är världens bästa PT. Han har varit ledig två veckor eftersom hans dotter Tila kom till världen. Under tiden har ju jag satt diagnoser på mig och sagt att jag har svag bål och annat eftersom jag inte klarar plankan mer än en minut.

David: Vad är ditt rekord i plankan då?

Jag: 1 minut.

David: Bra, då ska du klara 1.30 och drömmålet är 3 men strävan är 2 min.

Jag tänker att David är galen men säger: Ok

Jag klarade 1.46 så jag är inte svag i bålen, bara svag i psyket. Det är bra att känna till! 🙂 Sen klarade jag ju 15×70 kg i marklyft på tre minuter – det kan man inte med en svag bål. Nu börjar bilderna med före och efter. Jag kommer mäta min midja, lår och armar varje fredag från och med nu. Det är bara några månader kvar till bröllopet så det är lika bra att köra All in! Så här ser magen ut idag.

Målet vet ni, det är det här:

Finns det några Fitnesszillor där ute som är med på utmaningen? Ta kort på er och så har vi förebilderna klara, nu kör vi!

/Fitnesszilla, ska chatta live på Aftonbladet bokliv om 1h missa inte det.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Träningszilla "före-bilder" – Pass med David”


 1. Linnea skriver:

  har ingen Kamera på min mobil 😛 men det ordnar sig 😉 inte stressa hjärnan nu för då skickar den ut signaler till kroppen som stressar och då går man upp i vikt 😉

 2. Fru K skriver:

  Nu har ju ju fuskat lite eftersom jag idag firar en månad som träningszilla (fem pass i veckan varav tre body pump…) men jag kan väl ta en ”före” bild då… Om jag vågar lägga upp den på bloggen förstås…

  • Elaine skriver:

   Kör fru K så bloggpeppar vi varandra. Vi har en fitnesszillaklubb helt enkelt. Det är ok att fuska. Jag har också fuskat lite, har tränat tre gånger i veckan i 3 år. Men nu ska det ökas! 🙂

   • Fru K skriver:

    OK, jag kanske lägger upp en ”före”-bild (och inte en förebild för då skulle jag lägga upp en bild på snygga olgas mage… ) imorgon. Jag börjar på nytt gym imorgon nämligen!

 3. Emelie skriver:

  Jag har tagit en bild nu men jag behåller den för mig själv, iaf tills jag ser resultat… Lite för blyg… 😛

Lämna en kommentar