Senaste tiden på Pass 2 – 04.03


Ny tid: 04.03 förra veckan var den 05.10. Förbättring med en minut på en vecka. Inte dåligt. Det är i bålen som jag är svag, men plankan gick bättre denna gång. Lyckades två hela minuter, sen svek det efter 20 sekunder. Nästa gång ska jag klara 3 hela minuter! Jag borde göra planken varje dag istället, ska fråga David om det är en poäng med det. Jag ska börja med veckomål med träningen. Inte sätta några kilo mål utan mer äta och träna rätt och sen mäta mig varje fredag som Olgas klienter gör. Grymt ju! Haka gärna på så kan vi peppa varandra, en fitnesszillagrupp på Snacka Snyggt bloggen. Så kan vi snacka att vi blir snygga till sommaren!

Här peppar jag mig mentalt och verbalt (folk tror nog jag är galen på gymmet) innan pass 2.

Pass 2 – 04.03  Datum 2011-05-28

Frontsquat 20kgx5x3 1 min vila mellan varje set

Sen 4 varv på tid av:

3/3 utfallsteg bakåt med 20kg stång på raka armar

6 smala armhävningar

6 V-ups(fällknivar, händer ska nudda tår)

Sen plankan (kollade på bilden på Olgas mage när jag gjorde plankan, hahaha)

1min på 30s av x4

Jag är så peppad och har verkligen flyt nu. Om fembarnsmamman Olga kan se ut så här då finns det ingen ursäkt för mig. Alla som säger att det är för mycket, det är inte ”kvinnligt”, dra mig baklänges – Det är ju i alla fall hälsosamt! Jag ska följa hennes blogg varje dag!

20110528-120137.jpg
Det här är min målmage! Jag ska börja fota före och efter. Ingen panik därute, så här funkar jag. När jag väl bestämmer mig så är det allt eller inget. Nu jäklar! 🙂

/Elaine, ska göra sig fin för bröllop. En Karen Millen klänning väntar. 🙂

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Senaste tiden på Pass 2 – 04.03”


 1. Sanna skriver:

  Åh jag vill också ha en sån mage. Skitsnyggt!

 2. Linnea skriver:

  jag varvar med egen styrketräning + klasser, klasser som typ crossfit,bodypump men också yoga,bodybalance allt det sätter fart på kroppen och processen går snabbare 😉

  • Elaine skriver:

   Gud så bra, det är det bästa att variera!

   • Linnea skriver:

    Japp har vägt 130kg nu väger jag 64,7

    • Elaine skriver:

     Wow Linnea det är grymt jobbat! Nu känns mina ca 5 kilo ganska fjuttiga…

     • Linnea skriver:

      Tack så mycket :-)…det är därför jag sa i senare inlägg att man inte ska tänka så mycket typ nu ska jag göra så och så utan bara göra…ju mer du tänker nu ska jag gå ned i vikt det skickar stress signaler till resten av kroppen och man går upp i vikt (japp jag har gjort så) alla dessa light produkter, kryddor osv har tillsatser i sig som är en del av orsaker till att man går upp i vikt när jag tog bort allt sånt gick jag ner + alkohol 😉

 3. Fru K skriver:

  Hurra för fitnesszillagrupp! Starta en på facebook Elaine!

 4. Emelie skriver:

  Jag vill vara med i en fitnesszillagrupp 🙂

Lämna en kommentar