Parträning – Pass 1


Nu börjar jag dagen med att träna med Gustav. Vi är tillbaka på pass 1. Jag kunde inte göra Pass tre som det var tänkt igår, hade alldeles för ont i hälsenorna. Så det blev 300 meter rodd+ 30 knäböj x 5 avslutade med 10 armhävningar (1000:an vad jag är dålig på det).

Pass 1

Marklyft 70kg (hur stark är inte jag?!)x5x3 vila 1 min mellan varje set

Sen på tid:

21-15-9

Burpees

KB svingar 16kg

Sen sidoplankan 20s på 10 s av x4 hö, sen samma sak på vänster

Nu kör vi!

/Elaine, föraktar nästan sig själv. Tycker bloggen börjar bli en fitnessblogg. Vad hände med alla möten med folk? Hon möter ju bara gymmet numera… Träningszilla

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Parträning – Pass 1”


 1. Fru K skriver:

  Jag gillar att du är flera sorters Zilla. Elainzilla helt enkelt! Själv är jag tränningszilla fem dagar i veckan, bakzningszilla på helgerna, porschezilla på fredagar och mamamzilla dygnet runt!

 2. Elaine skriver:

  Vad härlig du är, ja Elainzilla det är jag allt! 🙂 Fem dagar i veckan, kors i taket! Och bakning på det, helt välförtjänt efter en sån vecka. Gustav blev jätteavis på porchezilla på fredagar det vill han också vara. Kör du egen? Han går i köpas tankar hela tiden. 🙂 Mamazilla, ska jag också bli om nåt år eller så. När sexpacket är där då kanske jag byter ut det till ett babypack. 🙂

 3. Fru K skriver:

  Jag kör egen! Och om Gustav är snäll kan jag svänga förbi L-holmen en dag och vinka till er balkong! Hmm… stalkeravarning där, tror jag får lägga till stalkerzilla på min zilla-lista! 😉

  • Elaine skriver:

   Ja vinka gärna, vi kommer bo på balkongen i sommar så svänger du förbi kommer Gustav kanske avlida av avund. 🙂 Du är ingen stalkerzilla, porschezilla. 🙂

 4. Fru K skriver:

  Nästa gång jag är på väg så skriker jag till så får Gustav komma ner och åa lite! Hehe

  • Elaine skriver:

   Det låter bra, säg bara porschezilla! Eller han kommer se dig innan du ser honom, han kommer stå på balkongen och dreggla. Jag får be om ursäkt å hans vägnar i förskott! 😉

Lämna en kommentar