Jag ska träna, jag ÄR stark……


Gustav peppar mig.

Jag blir svag.

Pass 4 är ni med?!

300 doubleunders på tid

Starta en klocka och sätt igång att ro när du har rott 300m plockar du upp hopprepet och hoppar så många doubleudners du kan. När klockan visar 3min så ska du sätta idg och ro 300m igen, sen har du fram till 6min att avverka doubleunders igen, det här fortsätter tills du har gjort 300 doubleunders.

/Elaine, med ett hopprep i han simmar hon i land.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Jag ska träna, jag ÄR stark……”


  1. Howdy! I simply wish to give an enormous thumbs up for the nice data you’ve gotten right here on this post. I might be coming back to your weblog for extra soon.

  2. Thanks so much for giving everyone a very wonderful opportunity to read critical reviews from this web site. It really is so brilliant and as well , packed with a good time for me and my office co-workers to search your web site at a minimum three times in one week to study the newest secrets you will have. Not to mention, I’m just usually amazed for the brilliant concepts you give. Some two points on this page are in fact the most effective I’ve ever had.

  3. chinese cheater skriver:

    I like this site very much, Its a real nice berth to read and get info .

Lämna en kommentar