Träning och balkonghäng


Vilken skön söndag. Träningen gick faktiskt helt ok. Ökade från 50 till 60 kg i marklyft på passet.

Sen gjorde jag något nytt, jag tog tid… Jag gör ju saker och ting mycket långsammare när inte David är med mig. Så nu har jag ett kvitto på hur lång tid det tar, 7.50 tog det att gröa 21-15-9 burpees och kettelbellsvingar. Inte så bra, men helt ok för en latmask. Magövningarna gick grymt, tror jag inspirerade tjejen bakom mig att göra exakt likadana. 🙂

När jag kom hem hade ett gäng brudar gjort i ordning fika, eller Meryem hade gjort fika. Så vi har suttit på balkongen hela eftermiddagen.

Nu ska jag kolla på film med Gustav och Berivan, Due Date. Hoppas ni får en skön kväll. Njuuuut, i morgon är det måndag igen.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Träning och balkonghäng”


  1. Respect på träningspasset! Själv har jag …hrm… helgat vilodagen och ätit chokladtryfflar.

  2. Sanna skriver:

    Vad gör du för magövningar? Behöver lite inspiration 🙂

Lämna en kommentar