Ack, Oskar Linnros!


Idag kampanjar Akademibokhandeln för bland annat min och Ebbas bok. Himla skoj tycker jag! Sen får jag svara på tre snabba som ni kan se här. Japp, det är en hemlig dröm att få vara bakgrundssångare till Oskar Linnros. Så känner någon Oskar så säg att min kusin Wendy och jag skulle möjligtvis kunna tänka oss att ställa upp…kanske. Ja, han kan inte vänta sig att få oss bara så där. Det är mycket nu! Men skulle du Oskar kanske vilja ha oss som bagkrundssångerskor så ska du veta att det bara finns fördelar. Vi sjunger HELT ok. Kanske inte som du. Men vi är rätt snygga. Vi kan stå bakom dig och le, kanske dra ett litet dansnummer? Jag dansar helt ok, eller fan riktigt bra faktiskt. Vals, samba, hiphop u name it!

/Elaine, skulle ge sin vänstra lilltå för att få stå bakom Linnros!!!!

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar