Svar på tre frågor!


Jag vill hemskt gärna skriva minst en bok och jag undrar hur mycket pengar man kan tänkas tjäna på en bästsäljande bok. Du har ju erfarenhet.

Svar: Det beror helt på vad boken säljer. Men på Härskarteknik så har jag nog tjänat 500.000 so far. Den säljer frtf väldigt bra. Men om du ska skriva en bästsäljande bok inom genren deckare så kan du ju tjäna som Camilla Läckberg. Jag tror hon har tjänat 50 miljoner so far på sina böcker. 🙂

Du skrev om en retorikstudent som mejlat dig, blev det något mer där?

Svar: Åh, härliga Linus! Nej det har inte blivit något ÄN, vi har så mycket att göra i uppstartningsfasen än så länge. Men snart så.

Vad jobbar Gustav med? Jag tänker mig att han förmodligen jobbar med försäkringar eller investeringar. Typ entreprenörstypen…

Svar: Gustav är min agent, absolut en entreprenörstyp. Han förhandlar med alla nya kunder och ser till att Snacka Snyggt AB och Elaine Bergqvist AB rullar på. Vass agent som tusan och snygg också. 🙂 Jag har världens lyx!

Tack Josefin för frågorna!

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar