Signed, Sealed, Delivered I’m Yours


Ja mina vänner nu är den köpt, min brudklänning! Det känns helt fantastiskt och roligt. Det blev en Vera Wang och den går definitivt inte att hitta i Sverige, precis så som jag ville ha det. Vilken blev det? Det vet endast min Best man så ni får ha tålamod tills bröllopet! 🙂

/Elaine, kommer vara en riktigt het brud!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Signed, Sealed, Delivered I’m Yours”


 1. Erik skriver:

  I die, som Rachel Zoe brukar säga. Grattis! 🙂

 2. Hex skriver:

  Brudklänning heter det väl?

 3. Emelie skriver:

  Hej!!

  Vad kul att du har köpt en Vera Wang klänning!
  Jag ska också gifta mig snart och letar efter en klänning från Vera Wang. Du känner nog till samarbetet hon gjort med David´s Bridal och där, just där, har jag hittat en som jag inte kan sluta stirra på! Drömlikt och vacker, precis som jag vill ha det.

  Men hur beställde du en Vera Wang? Är det en hemsida du kan rekommendera?

Lämna en kommentar