Ett ekologiskt paradis – Whole foods


Gustav: Vad härligt!

Jag: Visst!

Gustav: Tänk när vi kommer handla mat här. När vi bor i New York.

Jag: Ja, tänk.

/Elaine, tänker.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Ett ekologiskt paradis – Whole foods”


  1. Fru K skriver:

    Tips till alla som liksom jag längtar efter Whole foods (världens bästa mataffär) men som tyvärr redan avverkat årets USA-resa: Whole foods finns i London och Glasgow! http://wholefoodsmarket.com/stores/uk/ (Min favorit är Ken High street om nu någon vill veta…)

  2. Jani skriver:

    Whole Foods bidrag till popularisering av ekologisk mat och fokus på värdig hantering av djur i USA kan knappast underskattas. Men för den som väljer att handla etiskt är det viktigt att veta att företaget inte alltid är lika mån om sina anställda. Fackförbund motarbetas systematiskt på ett sätt som inte står Walmart efter och anställda har t.ex. fått sparken för att de organiserat fackklubbar.

  3. Fermandanatalia skriver:

    – Just gone through each and every piuctre on your blog and found it to be awesome. I admire those lenses you are having. They are so vivid and charming.

Lämna en kommentar