Tröttmössa


Godmorgon bloggvänner. Idag händer det grejer. Jag ska bli plåtad av Metro nu på morgonen, ha kundmöten klockan 11.00 och framåt. Sen tänkte jag träna, kanske träffa min nyvunna vän Navid och sen ska jag föreläsa i Kista. Några av er kommer vara där! Det ska bli så kul! En sak till, jag ska utlysa tre vinnare av min bok Snacka Snyggt!

Åh, jag är så morgontrött! Jag tror det är Relax-väggens fel…

/Elaine, funderar på att byta ut bokstäverna i vårt sovrum till ”Get up!”.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Tröttmössa”


  1. Frida skriver:

    Hoppas dagen blir inspirerande och rolig.
    Jag har precis börjat följa din blogg och den gör mig både glad och fyller mig med framtidstro o energi. Keep up the good work. Och hälsa Navid från mig. (om det är Modiri alltså….)

Lämna en kommentar