Se mig live här!


Föreläsningen idag gick bra och böckerna sålde slut!

Har ni en halvtimme över så kan ni kolla på föreläsningen på Bambuser, den är bara uppe i 24h till så passa på vettja.


/Elaine, på väg till Jönköping där hon ska föreläsa igen.

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Se mig live här!”


 1. Hannah. skriver:

  Kul grej :)!
  Speciellt för oss som inte riktigt har chansen att se dig IRL, kan du inte försöka göra detta någon annan gång, själv :)?

 2. linda skriver:

  Du är enastående, har läst din blogg sen några dagar tillbaka samt såg föredraget och du är verkligen störtskön att lyssna på och jag diggar verkligen din personlighet. Nu ska jag köpa dina böcker…………

 3. Hilde skriver:

  Inspirerende og bra forelesing:D

 4. Vanessa skriver:

  Hola Elaigne,

  Vilken intressant föreläsning denna var. Jag har snappat upp ett och annat tips. Såg att du föreläser den 2 maj på Medborgarskolan i Stockholm och skulle verkligen vilja komma till den föreläsning, det är bara tiden som saknas.

  Saludos,
  Vanessa

 5. Nina skriver:

  Tack för en fantastiskt inspirerande, tänkvärd och rolig föreläsning! Du var helt klart bäst idag.

 6. Chatrine skriver:

  Första gången jag såg dig föreläsa var under Emax 2010 – Örebro.
  Har följt din blogg länge, och måste säga att du är en inspererande människa. Det var en fröjd att få återuppleva ännu en föreläsning av dig och känner att jag tagit lärdom av dina klocka ord. Tack för en bra blogg, kramar Chatrine!

 7. […] Dock är Bambuser ingen nyhet utan redan 2011 kunde man använda sig av dem för att bland annat se en föreläsning med Elaine Eksvärd, men förhoppnigsvis har utvecklingen gått framåt sedan dess. 🙂 I Kina är den här typen av […]

Lämna en kommentar