Jag tänkte säga…


…att ni som inte har gjort det ännu, anmäl er till min öppna föreläsning i morgon. Men så såg jag det här.

Det är helt fullsatt, men man kan vara med på reservlistan om man vill.

Ni som kommer ska det bli SÅ kul att se. Kanske inte ser er, men lite i alla fall ni sitter ju trots allt i publiken. Sen finns det en annan chans för er som finns på Västkusten, eller i alla fall nära Borås. Det är inte gratis som Kista eventet, men det är värt det! Eller så kan ju ni som sagt kika på dagens föredrag här, det är uppe i 18 timmar till.

/Elaine, älskar när hennes tillställningar är fullsatta.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Jag tänkte säga…”


 1. Joanna skriver:

  Hej!
  Jag och frun är innehavare av två biljetter till eventet. Ser fram emot att se dig på scenen!

  kram
  Joanna (som är jättedålig på att kommentera men läser din blogg varje dag!)

  http://www.livsvinst.se

 2. Veronika skriver:

  Åh nej – jag som hade velat att gå… 🙁

Lämna en kommentar