Rädd för tandläkaren…


Jag har inte varit där på två år för jag är rädd och mitt tandkött blöder ibland.

Så nu är jag även rädd för att om jag inte snart går dit så kommer jag att se ut så här.

Vad ska jag göra? Tips på bra tandläkare?

/Elaine, rädd för tandlossning och tandläkare

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Rädd för tandläkaren…”


  1. Mia skriver:

    Jag har tips på världens bästa tandläkaren. Hon är som en liten ängel. Lugn, så pass informativ som man själv önskar, metodisk, duktig. Jag går till henne, min kille gör det, min pappa, min syster och min systers tre barn. Hon heter Marie Stenberg och hennes praktik ligger på Norrlandsgatan 7
    http://personer.eniro.se/resultat/marie+stenberg/norrlandsgatan

  2. Elaine skriver:

    Åh tack snälla Mida! Jag ska kolla henne i morgon! Supersnällt!

Lämna en kommentar