Träning och lunch med David & Rickard – Crossfitgurus


Nu är jag hemma igen, har tränat med David.

Jag hade riktigt ont i huvudet. Var bakis av alla kolhydrater jag har fått i mig den här veckan. Fråga mig inte hur eller vad, men det har varit illa. Kan man verkligen bli bakis av kolhydrater. Ja, det sjuka är att man kan det. Fast det som är ännu sjukare är hur mycket vi proppar i oss. Jag diskuterade det med David & Rickard på lunchen idag. Man lär sig en hel del genom att snacka över lunch med två pt:ar från Crossfit Nordic. Hmmm, inte en dålig företagsidé.

David bjöd mig på lunch, tack David!

David ler: Snygg business outfit du har idag!

Jag skrattar: Visst, du måste ta kort på mig så bloggläsarna får ser hur jag går på stan.

Stövlar, träningsbyxor, Gustavs hemmatröja. Prime Fashion!

Lunch: Lax, sallad, marinerad rödlök. Mums!

Jag: helt sjukt, jag känner mig pigg efter lunchen!

David: Det är så man ska må.

Jag: Jaha, men de flesta blir ju trötta efter lunch.

David: De flesta äter fel. Mat ska ge energi i ta energi och få dig att vilja sova. Sova ska man göra på natten.

Så kära bloggläsare. Äter du och blir trött efter maten så är det fel mat. Läs Davids blogg så lär du dig ge din kropp rätt energi. Han har en massa bra och GODA (mycket viktigt) recept. Sen sa Rickard något som nästan förändrade min attityd till vikt.

Rickard: Ni tjejer är så viktfokuserade.

Jag ler: Absolut, jag väger 63 och jag älskar det!

Rickard: Men det är funktionaliteten som är viktigast.

Jag: Ja. Men en funktionell OCH Snygg kropp är inte dumt.

Rickard: Vilken kropp skulle du vilja ha om du fick den nu.

Jag högt och snabbt: Jessica Albas!

Rickard: Ok. Säg att du har hennes kropp och så ställer du dig på vågen och så står det 115 kg nu, hade du brytt dig?

Jag: Näee…

Han: Exakt. Skit i vikten.

/Elaine, 63 kg.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar