En alldeles underbar författardag


Jag älskar de dagar då jag är 100% författare, idag är en sån dag! Varför gillar jag det? Jo det finns ingen dresscode, du kan se ut precis hur du vill när du skriver din bok. Man skulle nästan visa sin business outfit till varje bok… Måste fundera på hur jag såg ut till mina böcker, Härskarteknik, Du är din Generation & Snacka Snyggt. BRB i den frågan.

Min business outfit idag, sköna träningsklädes och min favvo döskallekopp.

Inget smink heller och jag avskyr att sminka mig. Tycker Gynnings naturellkampanj var härlig, sen kanske inte alla är lika vacker som henne utan smink men ändå. Jag har för övrigt blivit förälskad i Gynnings blogg. Så inget smink idag.

Författarlivet är himla fint för du kan vara inomhus. Jag stannar inne, och tänder en massa ljus.

Det är Härskarteknik som revideras, jag kommer ge er bloggläsare smakprov under dagen.

Soooo, let the writing begiiiiin!

/Elaine, lycklig författare på väg till träning med David

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar