Dagens business outfit!


I dag händer en massa roligt. Klockan 09.00 ska jag träffa förläggaren till min bok Härskarteknik – Anders Sjöqvist. Han är så cool och det var riktigt längesen jag träffade honom. Vi ska snacka om just härskarteknik och huruvida vi ska lägga in en till härskarteknik i boken. Sen ska Gustav och jag förbi Stallmästaregården och kolla om det är stället vi ska fira vårat bröllop på – tack Anders Moberg för tipset. Efter det har jag en kurs i inspirerande ledarskap för Strålfors, träning med David, häng med Meryem & Berivan på kvällen och till sist häng med Gustav. Späckat och skoj (jäklar vad jag har blivit en sucker för allitterationer).

Dagens businessoutfit är lite skoj. Jag hittade en gammal pärla från 2007.

Tyvärr var det tillhörande bandet till tröjan borta, men jag tog ett blått skärp istället. Jag tycker det blev fint och en cool brytning skinn vs bomull.

Den ser nästan ut som min upside down coat i modellen från fifth avenue i alla fall bakifrån.

/Elaine, på väg till Bonniers HQ

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Dagens business outfit!”


  1. Datarooms skriver:

    Du är så bra! Tack så mycket för den här artikeln. Jag gillar det så!

Lämna en kommentar