Jag ska bli chindrottning (i framtiden)


Min älskade vän Jossan

Godmorgon, nu är jag på väg till Jossan och Sats. Vi ska köra ett morgonpass ihop. Nu är Crossfit Dave även hennes PT, så vi tävlas lite om resultaten. Känns jätteroligt och peppande. Faktum är att de flesta av mina tärnor är i värsta träningsfasen, Meryem och Berivan har gått ner 2 kilo var på bara en vecka. Det måste vara klänningen… 🙂

Träningen med David igår gick över förväntan. Jag kunde göra 3×2 chins. Och här får ni se första omgången!

Inte jättegraciöst, men jag gör 2! 😀

Jag var väldigt nervös över att det inte skulle gå bra efter semestern, men det gick smidigt. David sa att jag tom hade blivit starkare. Jag hade gått ner några centimeter här och där, men min stora besvikelse var midjan. 82 cm, trots att jag väger 63kg. Men det är veckan innan mens så då brukar man vara svullen. Målet är 75 cm i midja och det kommer nog dröja ett tag. Nej, nu ska det tränas!

/Elaine, snart 75cm i midja

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar