Platsen där vi (kanske) ska ha bröllopsfesten!


Idag fick Gustav och jag klämma in lite bröllopsplanering i måndagen eftersom jag ska vara i London torsdag-söndag och inbjudningskorten måste skickas ut snart. Färgtemat för bröllopet blir i alla fall brunt och champagne – guld och brunt blev för mycket lyxchoklad för vår smak. Inbjudningskorten kommer bli så fina, önskar att jag kunde visa hur kombinationen brun/champagne blir.

Det här var ju mer gammelrosa och brun, också fint.

Fast då hade jag hellre haft gammelrosa och svart, det är mycket snyggare. Tydligen är det många som väljer rosa och vitt som färgtema och det tycker jag låter gräsligt. Som ett dop för tjejer på 80-talet.

Här ser ni i alla fall brudtärneklänningarna som kommer gå i bröllopstemat.

Så vackert och sexigt faktiskt!

I eftermiddags var vi och kollade Krägga Herrgård, där alla gästerna ska övernatta och där festen kommer vara. 🙂

Känns galet, underbart och som en dröm! :o)

Undrar hur platsen ser ut oretuschad! 🙂

/Elaine, på väg till Krägga Herrgård

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Platsen där vi (kanske) ska ha bröllopsfesten!”


 1. Eva Widell skriver:

  Ni måste vara på Krägga! Superservice och mat utöver det vanliga, här pratar vi klass! Annars rekommenderar jag Tornvillan i Vaxholm med övernattning på Vaxholms hotell,något billigare men ändå toppklass.
  Jag är också i London tors-söndag, kanske vi springer på varandra…eller inte så troligt!
  Kul att följa dig här!
  Kram.

  • Elaine skriver:

   Åh jag var där och kikade Eva, men rummen var som att checka in på ett ålderdomshem. Jättetrist! Men jag har också hört att maten och servicen är fantastisk, synd bara på rummen! 🙁 Kram påre

Lämna en kommentar