Mina tärnor


Jag försöker och försöker att inte bli en bridezilla, men nu när Meryem & Berivan är här så blir det lite svårt. Vi kollade på min bröllopsklänning och jag fick MVG. Sen började de trevande fråga om jag skulle ha några tärnor. Saken är den att jag har velat ha det, men inte trott att dom eller de andra tärnorna skulle vilja tvingas klänningar som jag valt.

Meryem: Men vad ska ni ha för färgtema?

Jag: Guld och brunt.

Meryem och Berivans ögon blir stora.

Berivan: Ska vi kolla på tärnornas klänningar på nätet tillsammans?

Jag blir jätteglad: Ok!

Det här är lite av det vi har kollat på, fast tänk guld/brunt.

M&B blev helt lyriska så nu har vi 2 bridmadeszillas och en bridezilla på en härlig söndagkväll.

När de såg klänningarna så blev de verkligen på att vara tärnor!

/Elaine, bride 2 be

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Mina tärnor”


 1. Linda Mpili skriver:

  Den sista var skitsnygg. Vad kul det ska bli att se dig i bröllopsklänning!

 2. Jos skriver:

  Men den sista är underbar. Underbar efter att ha kört med david alltså…:)

 3. cornelia skriver:

  tips på fina tärnklänningar!
  kolla in http://utilecouture.se

  ha de bra!

Lämna en kommentar