Business outfit för tre dagar!


Nu är jag trött må ni tro. Ska försöka tänka ut outfits för tre dagar. Jag åker till Malml om en timme, där ska jag föreläsa. Sen föreläsning i Danmark i morgon och till sist Norge. Dagens kluring är bara vilken kavaj jag ska ha i eftermiddag.

Bas vit tröja och mörkblå höga jeans

Ska jag ha Lady Gaga kavajen?

Eller pingvinkavajen(den går ned över rumpan)?

Eller bara en enkel svart kavaj från Monki?

De två sista får följa med mig, hinner inte välja!

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Business outfit för tre dagar!”


  1. Monique Jones skriver:

    Las tres chaqueta son muy bonitas y te ves bien con las tres, pero si fuera para elegir dos… yo elegiría la primera “Lady Gaga kavajen” y la tercera “kavaj från Monki”.

    Besos!!!

Lämna en kommentar