Dålig magkänsla…


Näe vet ni vad, jag kunde inte sova i natt. Tänkte på det där huset och hur mycket jobb det kommer att bli. Jag kunde inte sova. Gustav och jag diskuterade vid frukosten och vi ska ju gifta oss i år. Att gifta sig och köpa hus samma år det är inte bara galet det är orealistiskt. Fy 17 vad det är tråkigt att skriva det här, men det känns riktigt bra i magen. Det var precis tvärtom igår. Kändes jättekul att titta runt i huset på allt man kunde göra, men en dålig magkänsla.

Jag: Men då har vi ju kollat på alla hus och stannat kvar här i onödan…

Gustav: Nej, nu kan vi mer om bostadsmarknanden här. Fortaleza finns kvar och de bygger som galningar här borta så det kommer komma ett nytt hus eller lägenhet.

Gustav har så rätt!

Lite tråkigt är det, men allt jobb hade nog varit ännu tråkigare.

bye bye..

Näe, nu lägger vi husen åt sidan, jag måste ju ändå bröllopsplanera. Håller tummarna för att jag inte blir någon bridezilla.

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Dålig magkänsla…”


  1. Theresia skriver:

    Helt rätt! 🙂

Lämna en kommentar