Bröllopsplaner, högeffektiv bridezilla!


Jag har varit förlovad i nio dagar och har redan bokat datum, kyrka, festlokal och präst! Har lite panik för jag bokade Katarina kyrka i tro om att det var kyrkan på Holländargatan. Vilken miss, eller tur i oturen kanske? Den är ju inte helt fel, eller vad tycker ni?

Katarina kyrka eller…

Adolf Fredrik kyrka…

Jag sa att jag inte var en bridezilla, men nu börjar jag undra…

Jag blev nog lite panikslagen när en kompis sa ”Alla friar på nyårsafton så boka kyrka, ställe, präst och allt nu!”. Jag blev panikslagen och gjorde allt i ett nafs. Skickade även ett sms till mina närmsta vänner att de skulle spika datumet NU! Men hur många planerar vad de ska göra nästa höst egentligen…? Jo, bridezillas! Stackars Gustav! 🙂

/Elaine, retorikkonsult och bridezilla

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Bröllopsplaner, högeffektiv bridezilla!”


 1. Lou skriver:

  Äh det är ju ändå ditt bröllop, nu har du en bra grund att bygga på! 🙂

 2. Marri skriver:

  Haha, Bridezilla….fråga mina friends vad jag var, ett år i förväg, lol, för att inte tala om de sista 6 månaderna 😉 Men Åh så grymt bra det blev! Bästa dagen ever!!!
  Puss på dig

 3. Josefine skriver:

  Katarina kyrka är ju så fin!! Helt rätt. Och Bridezilla… You go girl! Du kommer att tycka att det var värt varje Bz-minut när du väl får det precis som du vill ha det.

Lämna en kommentar