Olof Röhlander hamnade på bredvid mig på tåget!


Livet som föreläsare är annars rätt ensamt. Men ibland springer på varandra och då blir det himla skoj! Jag fick hem Olofs bok ”Det blir alltid som man tänkt sig!” Kolla in den, himla bra för buttra personer som behöver tänka lite positivt! Petra Mede och Lou är också på tåget, fint sällskap är en fin tröst nu när X2000 står stilla i Nässjö. Checka in hans blogg här. Just nu kollar vi sköna klipp på Eddie Murphy som Olof också gillar. Garvar ihjäl oss åt det här, jag vet jag garvade åt det igår också men det är ju SÅ kul!

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Olof Röhlander hamnade på bredvid mig på tåget!”


  1. Matilda skriver:

    Haha! Och inspelat från den irländska televisionen dessutom… hur otippat är inte det så??

Lämna en kommentar