Aftonbladet TV och Sahlins gäspningar!


Sahlin gäspade på frågan om hennes partikollegors sågning av henne. Är det retoriskt effektivt eller inte? Aftonbladet tv kom över och ville ha en retorisk djupanalys av en gäspning. Det var inte lätt, men roligt.

Bild 107.jpg

Att gäspa eller inte, det är frågan. :o) *gäsp*

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Aftonbladet TV och Sahlins gäspningar!”


 1. Magister Stork skriver:

  Syrebrist, nervositet eller att helt enkelt ha tråkigt är gäspningsframkallande, det var väl ganska lätt! för en retorikexpert, som Stork…he, he…

  Det är faktiskt lite löjligt detta tyckande om ditten och datten, eller hur?

 2. Elaine Bergqvist skriver:

  Ja, lite löjligt är det och lite lite roligt. :o)

 3. Brain Seltzer skriver:

  Hon kan köra vilka trick hon vill, men att gäspa gagnar inte partiet. En egoistisk handling för att verka både oberörd och ha situationen under kontroll.

  Socialdemokraterna har gjort bort sig, man skulle aldrig gå ut från start med att man ämnar göra en koalition med andra partier. Det visar som kritikerna redan sagt på att man har inte som målsättning att vara det största partiet. Vilket socialdemokraterna varit under väldigt många år de senaste hundra åren.

  Mona Sahlin är med facit i handen inte den bästa partiledaren. Jag hör till de där betongsossarna som vill ha tillbaka Göran Persson. Ledarskap när det är som bäst, för det finns inget som kan vara rakt igenom demokratiskt. För att leda ett land, det är ett land vi pratar om och inte en studentkår, så måste man vara handlingskraftig och kanske ta beslut på egen hand ibland.

  Mona borde lyssna på de gamla gråsossarna, även om de är lite till åldern komna så vet de vad de pratar om. Men hon är så jävla bångstyrig och ska köra sitt eget lopp där pridefestivaler är viktigare än småföretagare, villaägare och industriarbetare (3 grupper som representerar en enorm majoritet av svenskarna.).

Lämna en kommentar