Snack med Jenny Madestam och Mona Sahlin!


Nu är jag hemma, dödstrött efter en härlig morgon hos SVT.

IMG_1333.jpg

Jag fick träffa min ”soffgranne” i Gomorron Sverige sex gånger till – trevliga och supersmarta statsvetaren Jenny Madestam. Vi kommer att kommentera partiledarutfrågningarna framöver. Så var lika tappra som om och stig 06.43 några dagar framöver.

IMG_1334.jpg

Sen hade vi även Mona Sahlin till bords, hon skulle in i studio efter oss så vi satt och snackade lite. Jag fick veta att partiledarna generellt sätt inte får så mycket retorikträning förutom i början av karriären:

Sahlin: Jag har ju varit med i mer än trettio år!

Jag: Hur håller du dig lugn när programledarens ställer hetsiga frågor?

Sahlin: Jag är en rätt lugn person, men så får man ju inte brusa upp för då kommer du säga att jag har skött mig dåligt.” sa Sahlin och skrattade lätt och jag skrattade nervöst med henne. :o)

Ja hörrni det är inte alltid lätt att retorikexperta och möta dem man har sagt skött sig bra eller dåligt retoriskt. Varför är det inte lätt? Jo för alla kan ännu inte skilja på retorik och person. Fast Sahlin kunde definitivt det och vi hade ett jättetrevligt möte!

Näe, vet ni vad. Nu ska jag sova lite. 

/Elaine retoriker, 

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar