Men lilla gumman då…. Resumés härskarartikel är så rolig!


”Lilla gumman” är inte bara en titulering som är en härskarteknik utan även en tekniksajt för tjejer. Tekniksajten gick på en bluff för några dagar sedan om en ladder som hämtar energi från skuggan. Resumé gottar sig självfallet i händelsen med all rätt. Teknik och tjejer kanske inte går ihop för fördomsfulla själar och tyvärr får ju de mer vatten på sin kvar när ”Lilla Gumman” tror på ”Shadowpower”.Sjukt rolig artikel när de hela tiden refererar till ”Lilla gumman”, som de faktiskt heter. Notera hur ofta journalisten skriver ”Lilla gumman”, han skulle kunna säga ”dem” ibland, men det blir ju inte lika roligt då.

Det som dock är tragiskt i hela den här nyheten är att det med största sannolikhet inte hade varit lika stor grej om en tekniksajt för killar hade gått på bluffen. Fast hade teknisajten hetat ”Lilla gubben” så hade säkert de fått smaka också.

/Elaine

 

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar